Persbericht: GTT lanceert Secure Co-Manage voor SD-WAN en beveiligingsdiensten

0
45

Amsterdam, 10 augustus 2021GTT Communications, Inc. (NYSE: GTT), de toonaangevende internationale leverancier van cloudnetwerken voor multinationals, voegt vandaag de Secure Co-Manage-functie aan zijn EtherVision-portal toe. Deze toevoeging biedt klanten een verbeterde zichtbaarheid van de netwerkbeveiliging. Daarnaast kunnen wijzigingen in real-time worden aangebracht in de netwerkconfiguratie en het firewall-beleid. De nieuwe portal-functie, beschikbaar voor GTT SD-WAN en Security Services, biedt uitgebreid inzicht in netwerkbeveiliging en -prestaties. Met de verbeterde self-service functionaliteit kunnen klanten snel reageren op beveiligingsrisico’s en applicatieprestaties optimaliseren.

De nieuwe functie biedt mogelijkheden voor het volledige beveiligingsbeheer, waaronder het beheer van firewallbeleid en -objecten, plus de configuratie van next-generation functies voor geavanceerde firewalldiensten. Klanten kunnen actuele en historische netwerkbedreigingen monitoren en bruikbare inzichten vergaren uit bijvoorbeeld inloggegevens, traffic flows en de uitvoering van beveiligingsfuncties, waaronder inbraakpreventie, antivirus, applicatiecontrole, webfiltering en handelingen in sandbox-omgevingen. Klanten krijgen ook inzicht in het gedrag op bedrijfsnetwerken, waaronder over toepassingen met een hoog risico en gedetecteerde bedreigingen. Bovendien beschikken IT-systeembeheerders over de flexibiliteit om de netwerktoegang aan te passen op basis van de gebruikersstatus.

De Secure Co-Manage-functie van GTT maakt het voor bedrijven eenvoudiger om SD-WAN-diensten te monitoren, met intuïtieve tabellen, widgets en kaartweergaven. Deze bieden uitgebreide diagnostische zichtbaarheid van netwerkinterfaces, inclusief latency, jitter, verkeersvolume, bandbreedte en sessiegebruik. De nieuwe portaalfunctie biedt klanten extra functionaliteit om beleidswijzigingen door te voeren zonder een order te plaatsen, wat resulteert in meer controle over hun netwerkbeveiliging en over het bandbreedtegebruik voor geoptimaliseerde applicatieprestaties.

“Organisaties moeten kunnen reageren op voortdurend veranderende bedreigingen. Daarnaast moeten zij ook de prestaties van applicaties beheren en hun netwerkgebruik blijven optimaliseren”, zegt Don MacNeil, COO van GTT. “GTT Secure Co-Manage zorgt voor meer end-to-end zichtbaarheid en maakt verbeterde controle mogelijk. Dit is een voorbeeld van hoe we naar onze klanten luisteren en self-service mogelijkheden evolueren om te blijven voldoen aan hun veranderende cloud networking-eisen.”

Volgens Gartner zijn “co-managed SD-WAN-diensten ontstaan die ondernemingen in staat stellen om diensten te monitoren en het SD-WAN-routingbeleid te wijzigen zonder tussenkomst van de provider. Het voordeel van co-managed SD-WAN is dat ondernemingen geen order hoeven te plaatsen voor eventuele wijzigingen en ook niet hoeven te wachten op de provider om de opdracht uit te voeren.” 1

1 Gartner, Quick Answer: What Are Co-Managed SD-WAN Services?, Danellie Young, 3 June 2021. 

Over GTT
GTT verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud. Onze klanten profiteren van de beste service experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan cloud netwerkdiensten. Bezoek www.gtt.net voor meer informatie over GTT (NYSE: GTT).

GTT Persdesk

Tijs Manniën

+31 (0)23 555 34 24 
gtt@clarity.pr 
www.gtt.net

Vorig artikelVerbeter de online uitstraling van je bedrijf
Volgend artikelPersbericht: Fabrikanten van verbonden toestellen worden geconfronteerd met veiligheidsproblemen eigen aan 5G

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here