Persbericht: Barracuda Networks benoemt Hatem Naguib tot CEO

0
19

Venlo, 13 augustus 2021 Barracuda Networks heeft Hatem Naguib benoemd tot Chief Executive Officer en lid van de Raad van Bestuur. Naguib is sinds december 2018 Barracuda’s Chief Operating Officer.

“Hatem heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld bij de succesvolle cloudtransformatie van Barracuda. Dat heeft hij gedaan met visie en thought leadership voor Barracuda’s toonaangevende beveiligingsoplossingen en door voortdurend zijn operationele capaciteiten uit te breiden om de beveiligingsuitdagingen aan te gaan waarmee organisaties worden geconfronteerd”, zegt Chip Virnig, een partner bij Thoma Bravo. “Wij blijven Hatem en het Barracuda-team ondersteunen bij het verder uitbreiden van ons klantenbestand en bij het stimuleren van de omzet. Namens Thoma Bravo wil ik BJ Jenkins bedanken voor zijn leiderschap en voor zijn voortdurende inzet voor Barracuda.”

Hatem Naguib, CEO Barracuda Networks

“Barracuda is sterker gepositioneerd dan ooit om te profiteren van de kansen die voor ons liggen. Onze verkoopcijfers groeien iedere maand”, zegt Hatem Naguib, CEO van Barracuda. “We zijn benoemd tot Leader in het “The Forrester Wave: Email Security Q2 2021-rapport, we behalen consequent de toppositie in Gartner Peer Insights voor onze firewall- en e-mailoplossingen, en we zijn herhaaldelijk finalist en winnaar van de award voor de beste klantenservice in de SC Awards 2021. Dit alles onderstreept ons innovatievermogen en onze inzet voor klanten. We zien ook een sterke groei in het aantal multi-productklanten dat onze Zero Trust Access, cloud-to-cloud back-up, webapplicatie-firewalls en CloudGen-firewall oplossingen gebruikt. Hiermee beschermen zij hun bedrijf tegen steeds frequentere, doelgerichte en geavanceerde cyberaanvallen. Het geïntegreerde en toonaangevende beveiligingsplatform van Barracuda biedt onze MSP’s en klanten een holistische aanpak om beveiligingsuitdagingen aan te gaan. Ik ben vereerd om het bedrijf verder te mogen leiden.”

William BJ Jenkins, die sinds november 2012 CEO van Barracuda was, blijft lid van de Raad van Bestuur van Barracuda.

Over Barracuda Networks

Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Ruim 200.000 organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.barracuda.com.

Contactpersonen voor de pers

MCS PR, Barracuda Networks Persdesk, e-mail barracuda@mcspr.nl, tel. 023 – 562 8208.

Barracuda Networks, Barracuda en het Barracuda Networks-logo geregistreerde handelsmerken van Barracuda Networks in de VS en in andere landen.

Vorig artikelPersbericht: Criminelen vragen steeds meer losgeld bij ransomware-aanvallen
Volgend artikelPersbericht: Verizon breidt wereldwijde mogelijkheden op het gebied van automatisering uit in samenwerking met Equinix

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here