Herman Van Dender werkt mee aan wiskundebakboek

0
21

Uitgeverij Averbode brengt een boek uit dat de leerstof uit de wiskundeles voor de allerkleinsten koppelt aan praktische vaardigheden zoals bakken volgens een recept. Valériane Gtéban, voormalige finaliste van de wedstrijd ‘Meilleur Pâtissier’ op RTL, werkte gezonde en eenvoudige recepten uit, die logopediste Maryse Collignon voorziet van bijpassende speelse wiskunde-oefeningen.

Aardbeien rangschikken van klein naar groot om een coupe aardbei te maken of het aantal gedroogde bloemen per koekje tellen om aan het einde van het jaar aan de juf of meester te geven: het zijn maar enkele van de opdrachten en recepten uit het nieuwe boek ‘Lekker bakken? Reken maar!’. Herman Van Dender wijst in zijn voorwoord op de link tussen wiskunde en de bakkunst.

‘Lekker bakken? Reken maar!’ is online en in de boekhandel verkrijgbaar en kost 24,95 euro.

The post Herman Van Dender werkt mee aan wiskundebakboek appeared first on B&B/P&P, Professioneel magazine voor de Belgische brood- en banketbakker, chocolatier, confiseur en ijsbereider.

Vorig artikelZara lijkt volledig hersteld van corona
Volgend artikelKostprijsberekening en nog veel meer voor de brood- en banketbakker met IQ4U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here