Delhaize opent eerste Foodmaker restaurant

0
16

Gezonde restaurantketen Foodmaker en supermarktketen Delhaize hebben een gezamenlijk restaurant geopend in Brussel. Het is de eerste vestiging met Delhaize als hoofdfranchisenemer, in een reeks van tien geplande openingen in de komende twee jaar.

Het gloednieuwe restaurant is gelegen in de buurt van het treinstation Brussel-Noord, en wordt uitgebaat door Elsie Moyson en Aurélien Tona. Het is de eerste concrete stap in de structurele samenwerking die Delhaize en Foodmaker in juni aankondigden: de supermarktketen wordt de exclusieve hoofdfranchisenemer van het Foodmaker-restaurantconcept in België en Luxemburg, en wordt zo verantwoordelijk voor de uitbating en de verdere uitbouw van het netwerk.

Foodmaker blijft wel zelf instaan voor de gerechten en voor de unieke ‘look and feel’ van de restaurants. Het interieur wordt omgetoverd tot een ‘Urban Jungle’ met een combinatie van houten elementen, grote raampartijen en exotische kamerplanten.

Beide partners openen de komende twee jaar zeker tien restaurants en willen ook samen de thuis- en kantoorbezorgmarkt testen. Volgens Foodmaker-topman Lieven Vanlommel is er op termijn potentieel voor zestig locaties.

Vorig artikelOvertuig de shopper van morgen: GS1 lanceert trainingsprogramma
Volgend artikelBelgen kochten meer voeding en alcohol, (veel) minder kledij in coronajaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here