Colruyt Group zet robots in voor logistieke operaties in dochterbedrijf

0
45

In zijn gesprek met Bloovi verklapte Jeroen Theys van Smart Technics al dat Colruyt ook participeerde in Scallog, dat een innovatieve goods to man-oplossing voor logistieke operaties ontwikkelde. Daar is nu het resultaat van gepresenteerd: in het nieuwe distributiecentrum van dochteronderneming Newpharma in Luik zullen namelijk robots worden ingezet om voorraadbeheer, orderverwerking, orderpicking, verpakking en ergonomie te (helpen) optimaliseren. Scallog zelf ontwikkelde de hoogtechnologische roboticatoepassingen, terwijl Smart Technics voor de integratie zorgt.

Aan de bouw logistieke centrum van Newpharma werd twee jaar geleden begonnen. Het voorlopige eindresultaat is maar liefst 20.000 m² groot – voorlopig, want op termijn komt daar nog 30.000 m² bij. Nog dit jaar zouden de robotjes geleidelijk aan worden ingeschakeld, zodat de integratie gesmeerd loopt wanneer de uitbreiding in 2022 afgerond is.

Bron: Bloovi

Vorig artikelDeliverect zoekt 150 nieuwe krachten en opent innovatief kantoor in Gent
Volgend artikelOndernemer Theo Vaes wil kansarmoede uit onze maatschappij: “Het staat zelfs in de bijbel dat armoede er altijd zal zijn, maar ik trek me op aan het voorbeeld van de vrouwenbeweging”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here