Aanvraag ondersteuningsmaatregelen varkenshouderij

0
67

Naast een marktoverzicht werden de Vlaamse ondersteuningsmaatregelen toegelicht en werd er meer bepaald voor de maatregel ‘Liquiditeitsbescherming voor duurzame stalconcepten en jonge boeren’ door Jacky Swennen, productmanager landbouw bij SBB stap voor stap de volledige procedure uitgelegd over hoe de aanvraag moet gebeuren.

Concreet kunnen jonge en recent gestarte bedrijven genieten van een premie van  max.7.500 euro en varkensbedrijven, die na 1 januari 2005 geïnvesteerd hebben in een duurzaam stalconcept, kunnen rekenen op een maximaal bedrag van maximaal 5000 of 2500 euro afhankelijk of de netto-investering in dat duurzaam stalconcept lager of hoger lag dan 100.000 euro.

De aanvragen voor ‘liquiditeitsbescherming voor duurzame stalconcepten en jonge boeren’ dienen echter uiterlijk op zondag 28 november 2021 ingediend te worden via het e-loket.

Vorig artikelBarias uit Roeselare is nationale KMO van het Jaar
Volgend artikelWij eisen de verlenging van de federale steunmaatregelen en de heractivering van de Vlaamse coronasteun voor zwaar getroffen bedrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here