Hoe deze Gentse fintech scale-up in de voorbije vier jaar 676% omzetgroei liet optekenen: “Je technologie moet goed zijn maar toch gaat het vooral om de juiste mensen vinden”

0
24

Silverfin, het cloudplatform voor accountants, staat al drie jaar op rij in de lijst van de 50 snelst groeiende techbedrijven in België van Deloitte’s Technology Fast 50. Joris Van Der Gucht, co-founder van Silverfin, vormt samen met Fast 50-ambassador Frederick Van Mol dan ook het ideale duo om ons de voorwaarden voor een snelle groei te onthullen. Al waarschuwt die eerste bij de start van ons gesprek: “Er bestaat geen vaste formule om een succesvol bedrijf uit te bouwen.

Hoe deze Gentse fintech scale-up in de voorbije vier jaar 676% omzetgroei liet optekenen: “Je technologie moet goed zijn maar toch gaat het vooral om de juiste mensen vinden” geschreven door Thomas Van den Elzen in Insights. Tags: Deloitte, fintech, scale-up, branded, deloitte fast 50, silverfin. Bron: Bloovi

Vorig artikelGentse ingenieurs lanceren elektronische hightech bril voor veertigplussers
Volgend artikelHoe deze voormalige industriële expert de zorgsector ontlast: “Onze innovaties verlichten de werklast voor verpleegkundigen en apothekers met 15 tot 50%”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here