Gelato Giuliano weet de harten te veroveren à la Italienne

0
31

Antwerpen heeft er sedert 24 april een ijssalon bij, Gelato Giuliano. In de Marnixplaatsstraat in het zuiden van Antwerpen is het ijssalon van chef-kok Julien Limbach de nieuwste gelateria van de stad. Deze creatieve ijsbereider denkt buiten de box en creëert bijzondere smaken.

Julien Limbach opende het ijssalon samen met de familie DHeedene, die ook Le Pristine en Mattherhorn omvat. “Ons doel is een complete Italiaanse ervaring: van koffie en gelato tot snack time, tussen vijf en acht. En Julien is creatief. Hij ontwikkelt zijn smaken (veganistische en suikervrije gelato zijn ook verkrijgbaar) in de achterkamer, van klassieke Siciliaanse amandel tot basilicum en bosbes. Speel hier op in en probeer uit!

Karel Rogierstraat 1, Antwerpen, dagelijks geopend, Gelato-giuliano.com

The post Gelato Giuliano weet de harten te veroveren à la Italienne appeared first on B&B/P&P, Professioneel magazine voor de Belgische brood- en banketbakker, chocolatier, confiseur en ijsbereider.

Vorig artikelFredo De Smet: “Over enkele jaren wil ik weer op eigen benen staan, deze keer met het vizier op het buitenland”
Volgend artikelGroep Colruyt werkt aan een nieuwe keten voor Belgische biologische tarwe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here