Hoe dit Belgische bedrijf toegang kreeg tot een enorme vijver aan software development talent: “Wij hebben uiteindelijk minder betaald voor méér kwaliteit”

0
50

Nadat hun applicatie voor digitale plaatsbeschrijvingen crashte, moest PB Plus in allerijl op zoek naar nieuwe developers. Die vonden Arno Temmerman en Xavier Kluyskens via een Belgische partner met een ontwikkelingshub in Wit-Rusland. Vanuit Minsk bouwden de software-ontwikkelaars van CactusSoft een iOS-applicatie en een webplatform, die stabiel zijn en klanten toelaten om veel sneller en efficiënter te werken. “Je ziet meer en meer ondernemers zoals ons, die wel een innovatief idee en een digitale oplossing voor ogen hebben, maar zelf niet de technische skills hebben om die te bouwen. In België zijn er developers te weinig en zorgt de war for talent voor schaarste en hoge prijzen. In Minsk studeert 20 procent van de jongeren af aan een technische richting en is de vijver aan talent enorm groot. Door de expertise van het Belgische management van Cactussoft konden we dan ook heel snel toegang krijgen tot dit talent.”

Hoe dit Belgische bedrijf toegang kreeg tot een enorme vijver aan software development talent: “Wij hebben uiteindelijk minder betaald voor méér kwaliteit” geschreven door Thomas Van den Elzen in Ondernemen. Tags: app, outsourcing, branded, Cactussoft, software development, cactussoft, webapplicaties, PB Plus, plaatsbeschrijving. Bron: Bloovi

Vorig artikelCLIC nu proeftuin voor groene energie in regio Amsterdam
Volgend artikelBelOrta kiest nieuwe raad van bestuur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here