Tekeningen van Vlaamse topillustratrice Sabine Clement op macarondozen Joost Arijs

0
50

Op de macarondoosjes van Joost Arijs’ Patisserie & Chocolaterie staan nu de kunstige tekeningen van illustratrice Sabien Clement. Met deze samenwerking wil Joost Arijs van zijn macarondozen echte geschenken maken en een eerbetoon brengen aan Gent. Voor elk van de drie dozen van 6, 12 of 25 macarons tekende Clement drie verschillende feestelijke taferelen van de stad met een knipoog naar Gent.

De macarons van Patisserie & Chocolaterie Joost Arijs met verschillende vullingen zoals framboos, chocolade, yuzu en Earl Grey thee vinden gretig aftrek. Speciaal voor alle macaronliefhebbers riep Joost Arijs de hulp in van de Gentse illustratrice Sabien Clement. Zij creëerde een elegante illustratie voor elke macarondoos die 6, 12 of 25 koekjes bevat. Met deze cross-over van creatief vakmanschap tovert Joost Arijs zijn drie macarondozen om tot echte geschenkdozen en brengt hij een ode aan Gent. De illustraties zijn kleurrijke lijntekeningen die je met een knipoog meevoeren naar het feestelijke leven in de stad. De nieuwe dozen zijn ideaal om uzelf of iemand anders cadeau te doen, en zijn ook een prachtig verzamelobject.

Het is de tweede keer dat Joost Arijs samenwerkt met een Gentse illustrator om zijn dozen te versieren. De eerste samenwerking was met Helen B. en vond plaats in 2015.

Assortiment: 6, 12 of 25 macarons
Smaken: Vanille, citroen, yuzu, framboos, cassis, earl grey thee, gezouten karamel, hazelnootpraliné, pistache, mokka, chocolade, passievrucht.
Prijs per bulkbestelling: €10,90, €20,75 of €41,50
Verkrijgbaar: in de winkel, Vlaanderenstraat 24 in Gent / online op www.joostarijs.be

Over Joost Arij’s banketbakkerij en chocoladewinkel.
Joost Arijs heeft sinds 2011 zijn vaste stek in de Vlaanderenstraat in Gent. Voor de banketbakker en chocolatier draait alles om de zuiverheid van de ingrediënten en de verfijning van smaken en texturen. In 2013 werd hij door Gault & Millau uitgeroepen tot “Beste Banketbakker van België” en in 2019 tot “Beste Chocolatier van Vlaanderen”. Dit jaar zal hij ook “Joost Arijs The Bakery” openen in het voormalige bankkantoor naast zijn huidige locatie. Daar kunt u genieten van kwaliteitsbrood en koffiekoeken.

Vorig artikelUNIZO over meer dan 100 miljoen aan extra koopkracht door consumptiecheques (cijfers VIA): “Dit geld moet maximaal – ‘on top of’ – naar onze lokale economie vloeien!”
Volgend artikelDe positieve kracht van ventilatie op COVID-19

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here