Ambacht & Business: ontdek het nieuwe programma

0
85

Ambacht & Business gaat zijn vijfde jaar in. De eerste helft van 2021 noodgedwongen met online sessies. Na de zomer weer heel graag face to face, op locatie… Het centrale thema is er alvast één dat iedere professional moet aanspreken: ‘Meer marge: Ambacht & Business vertelt je hoe!’

De formule van Ambacht & Business is intussen bekend: een in-teressant parcours boordevol nieuwe trends en inspiratie, waarbij ook de zakelijke kant van de bakkerij, het ijssalon en de chocolatier aan bod komt. De focus van de nieuwe, vijfde editie van Ambacht

Business ligt op marge. De sessies bekijken hoe je meer marge realiseert door te focussen op product, techniek en presentatie. Doorheen het jaar komen diverse aspecten van het ambacht aan bod: van basisbereidingen en succesproducten, tot verpakking en margemakers on the go. De partners van Ambacht & Business voor de editie 2021 zijn Brood & Banket Magazine, Callebaut, Carpigi-ani, Crop’s, Debic en DeCoster.

03/05: Het beste uit het Debic Bakboek

Online demo met Bruno Van Vaerenbergh (Debic).

Ontdek ‘The best of 100 years of De-bic’. Je gaat onder meer aan de slag met Damien: een heerlijke monoportie met amandelvulling. De sessie heeft onder andere aandacht voor verschillende glaçagetechnieken.

Vorig artikelDossche Mills lanceert nieuwe corporate website
Volgend artikelBlij met arrest Grondwettelijk Hof waardoor gefailleerden niet onherroepelijk schuldkwijtschelding verliezen bij te late aanvraag. “Maar kwijtschelding mag wel niet lichtzinnig gebeuren”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here