Meet Romina – onze stagiaire

0
56

Een primeur voor Netwerk Ondernemen, onze eerste stagiaire! Romina is gebeten door marketing en staat Olivia de komende 3 maanden bij in zowel de marketing als de communicatie van Netwerk Ondernemen. We leren Romina beter kennen aan de hand van enkele voorwerpen.

1. Tok

Paardrijden is al sinds mijn 8ste een deel van mijn leven. Tot mijn grote spijt, heb ik zelf geen paard, omwille van gebrek aan tijd en budget. Ik bereed in die 12 jaar al heel wat verschillende paarden op heel wat verschillende locaties. Momenteel geef ik af en toe les aan de kleintjes, die ook gepassioneerd zijn door de paardensport. Ik weet het zeker, paardrijden blijft voor de rest van mijn leven mijn favoriete bezigheid.

2. Mascara

Stiekem ben ik toch wel een ‘girly’-meisje. Ik hecht enorm veel belang aan mijn uiterlijk want ik wil altijd netjes voor de dag komen. Nagels lakken, shoppen, mijn haar krullen of stijlen, nieuwe outfits proberen en combineren met accessoires, gezichtsmaskertjes…
Mijn grootste nachtmerrie? In mijn ‘net-uit-bed-look’ naar de winkel!

3. Netflix

Bingewatchen maar! Een andere hobby van mij is ‘Netflixen’. Series met vampieren en weerwolven zijn zowat mijn guilty-pleasure. Maar mijn absolute favoriet is zonder enige twijfel de serie Friends. Deze serie is perfect om mijn dag goed te maken. How you doing? 😉

4. Headphones

Ik ben een enorme muziekfanaat. Dit gaat gepaard met de nodige dansmoves. Al van kleins af aan zwierde ik mijn beentjes los! Mijn geliefde wederhelft is toevallig ook een lokale DJ, en ik ben zeker niet bang om mij ook eens achter het mengpaneel te begeven! Mijn persoonlijke muziekvoorkeur: 00’s HipHop & Rnb!

5. Planning

Een échte planner, ja dat ben ik wel! Het plannen van mijn toekomst, mijn weekend of gewoon het avondeten voor de hele week, it’s all in my head! Maar het is een zegen en een vloek. ‘Go with the flow’ is soms extreem moeilijk voor mij. Ik haal dan weer echte voldoening uit het afvinken van taken, of het vooroplopen op mijn planning.
“Planning is my therapy”!

6. Spatel

De laatste tijd verdiep ik mij heel graag in het koken. Ik hou van lekker eten en sinds kort geniet ik ook ten volle van het bereiden. Wat begon met een simpele salade groeide uit tot variante gerechten met verschillende ingrediënten. Mijn favoriete gerechtje tot nu toe is absoluut mijn creamy chicken alfredo pasta, hmm!

7. Marcel my company cat 

Ik ben een echte dierenvriend, vraag maar aan Marcel. Hij is niet zomaar een huiskat, hij is de heer des huizes. Tijdens een online meeting is hij zeker niet gegeneerd om eens te komen piepen. Voor Marcel had ik een hond Shiva, die jammer genoeg overleden is. Marcel heeft een deel van dat verdriet opgevangen. Liefst van al ben ik zoveel mogelijk met dieren bezig, paarden, honden, katten, noem maar op. Met de grote uitzondering voor spinnen, waar ik een panische angst voor heb. Ja, zelfs de kleine!

8. Smartphone

Het is een cliché, maar ik ben een twintiger die verslaafd is aan haar gsm. Ik schaam me er zelfs niet voor! Elke ochtend als ik mijn ogen open, grijp ik meteen naar mijn gsm. Dagelijkse schermtijd? Gemiddeld 5u… oeps!

Benieuwd naar het hele team van Netwerk Ondernemen? Go check it out bij ‘over ons‘!

The post Meet Romina – onze stagiaire appeared first on Netwerk Ondernemen.

Vorig artikelUNIZO roept Overlegcomité op om Paaspauze af te ronden en om niet voorbarig te zitten morrelen aan de heropening van andere sectoren op 1 me
Volgend artikelCorona is niet voor alle bakkers een even groot succesverhaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here