Topontmoeting met Minister Annelies Verlinden

0
353
Foto: ATV

Het VBO organiseert een reeks van exclusieve webcasts waarin een aantal topministers uit de nieuwe federale regering hun beleidsvisie over cruciale thema’s in de context van de COVID-19-aanpak en relancestrategie toelichten. Rekening houdend met de drieledige crisis die we het hoofd moeten bieden – een gezondheidscrisis, een economische crisis én een steeds nijpender wordende faillissementencrisis – geeft het VBO aan de ministers de mogelijkheid om in dialoog te gaan met een breed businesspubliek over hun doelstellingen en aanpak.

Annelies Verlinden, Minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing, neemt deel aan deze bijzondere webcastreeks. Grijp deze unieke kans en neem deel aan de open webdialoog met minister Verlinden.

Hier vindt u een overzicht van de respectieve programma’s van alle topontmoetingen die we gepland hebben in het kader van deze webcastreeks.

Vorig artikelAantal bedrijven in de gevarenzone blijven stijgen
Volgend artikelOverlegcomité biedt geen duidelijkheid voor horecasector: ‘Extra steun is nu de morele plicht. Anders is dit schuldig verzuim!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here