Vrijdag kipdag! Dankzij het eerste online kippenkraam

0
286

De bekende restaurantketen, Poule & Poulette, lanceerde eerder deze week het eerste online kippenkraam. Je bestelt en betaalt online jouw PP@HOME, en haalt het vrijdag op bij jouw lokale bakker.
Sinds deze week kan je thuis genieten van een heerlijke gebraden kip met appelmoes en frietjes of van een vol-au-vent, dankzij hun PP@HOME foodboxen. En dit vanuit je luie zetel!
“Je kan kiezen tussen een Chicken Box of een Videe Box”, zegt CEO Frederik Goossens. Beide boxen bevatten een vaste inhoud, goed om met 2 à 3 personen van te smullen. Donderdagnacht wordt alles kraakvers klaargemaakt.

BAKKERS HELPEN RESTAURANTS
Ondernemers slaan meer dan ooit de handen in elkaar. Zeker nu de horeca nog wel een tijdje dicht zal blijven, moet men “out of the (kip)box” denken. Samen sterk(er)! Je bestelt en betaalt online voor woensdag en haalt vrijdag je box op bij jouw lokale bakker. Eenvoudig, veilig, vers en lekker!
De bakker stockeert de boxen in zijn koeling en geeft ze af aan de klant die de bevestigingsmail toont. Bakkerij Manus bijt de spits af met vestigingen in Brasschaat en Kapellen. “Ik moest niet lang nadenken over dit voorstel: elkaar helpen in deze tijden is niet meer dan normaal. We kennen de kwaliteit van Poule & Poulette, die volledig in lijn ligt met die van ons. Stiekem was ik vroeger wekelijkse klant (lacht).


Brasschaat is voor Poule & Poulette geen onbekend terrein. Een logische keuze om hier te lanceren: de keten startte in 2012 hun eerste zaak. Sinds vorig jaar lag de focus op de uitbreiding van nieuwe restaurants waarbij ze de winkel sloten. Maar op deze manier kunnen de inwoners van Brasschaat en omstreken dus terug hun vertrouwd gebraden kipje eten!
Poule & Poulette wil dit geleidelijk aan verder in Vlaanderen uitrollen. “De zoveelste leverancier aan huis wilden we niet worden. We geloven meer in vaste afhaalpunten waarbij de plaatselijke bakkerij voor ons ideaal lijkt. Geïnteresseerde bakkers mogen zich uiteraard bij ons melden!” aldus Frederik Goossens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here