Carrosserie Jan Hanssens uit Kortrijk vervoegt Cryns Carrosserie Center

0
318

Carrosserie Jan Hanssens is vanaf nu onderdeel van Cryns Carrosserie Center. De carrosserie in Gullegem wil daarmee continuïteit verzekeren van haar activiteiten in een steeds uitdagender wordende markt. Cryns vindt dan weer een ideale partner in de kwalitatieve uitbreiding van de groep, die nu 9 vestigingen telt.

Carrosserie Jan Hanssens kende haar oprichting in 1985 en staat gekend als een modern en dynamisch schadeherstelbedrijf. Naast herstellingen aan personenwagens bieden ze ook een oplossing voor autobussen en mobilhomes. De carrosserie vernieuwde recent nog haar infrastructuur. Zo werd het atelier voorzien van de modernste infrastructuur en kreeg ook de receptie een nieuwe, strakke look. “Ons bedrijf is klaar voor de toekomst en met de aansluiting bij de Cryns groep willen we die toekomst zo krachtig mogelijk aanpakken”, aldus Jan Hanssens. “Al onze medewerkers zullen met dezelfde passie en tools onze klanten kunnen verder helpen”, vervolledigt hij.
Cryns Carrosserie Center behoort sinds begin van dit jaar tot de IRS (Intelligent Repair Solutions) Group, die aansluiting gaf extra power aan de groeistrategie. Eerder dit jaar nam de groep intrek in haar nieuwe carrosserie in Mortsel, de toevoeging van Carrosserie Jan Hanssens is een nieuwe troef voor de groep. “ It’s a match made in heaven!” zegt Johan Van Deursen, CEO van de Cryns groep. “Qua filosofie, infrastructuur, manier van werken en kwaliteitsstreven sluit Carrosserie Jan Hanssens perfect aan bij de Cryns visie.”
Cryns Carrosserie Center heeft met de toevoeging van Carrosserie Jan Hanssens een eerste vestiging in de provincie West-Vlaanderen. Cryns streeft naar een zo breed mogelijke geografische spreiding in België om haar diensten aan te kunnen bieden. Dit zowel voor particuliere klanten als professionele vloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here