Immobel verkoopt assistentiewoningen aan Swiss Life Asset Managers

0
223

Eind oktober verkocht Immobel een complex met 111 assistentiewoningen aan Leuven NV, een vennootschap beheerd door Swiss Life Asset Managers, een van de belangrijkste dienstverleners op het vlak van levensverzekeringen en pensioenen in Europa. Voor de uitbating sloot Leuven NV een 25-jarige huurovereenkomst met Domitys Flandre SRL, dochter van Domitys, markleider op het vlak van assistentiewoningen in Frankrijk.

Immobel en Domitys werkten nauw samen voor de realisatie van de veelzijdige inrichting van de assistentiewoningen met +/- 1000 m² hoogkwalitatieve voorzieningen, zoals een restaurant en wellnessruimtes. Het complex dat Vaart der Brouwers werd genoemd, is uniek gelegen aan de Leuvense Vaart.Factsheet
Programma: totaal van 13500 m².
Complex met 111 assistentiewoningen, +/- 1000m² gemeenschappelijke ruimtes met bar, restaurant, multimedia zaal, kapsalon, wellnessruimte, fitnessruimte, zwembad. 41 parkeerplaatsen.
Duurzaamheid: opvang van regenwater
Architecten: Jaspers-Eyers
Locatie: Vaartkom 45, Leuven

Dit is Immobel

Immobel is de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar in België. De Groep, die teruggaat tot 1863, creëert kwaliteitsvolle, toekomstgerichte stadsomgevingen met een positieve impact op de manier waarop mensen leven, werken en hun vrije tijd besteden. Het bedrijf ontwikkelt gemengd vastgoed met een variatie aan functies. Met een beurswaarde van meer dan EUR 600 miljoen en een portefeuille van meer dan 1.200.000 m² aan projectontwikkeling in 6 landen (België, Groothertogdom Luxemburg, Polen, Frankrijk, Spanje, Duitsland), bekleedt Immobel een toonaangevende positie in het Europees vastgoedlandschap. De groep streeft naar duurzaamheid op het vlak van stadsontwikkeling. Verder staat de onderneming een deel van haar winst af voor de ondersteuning van goede doelen op het vlak van gezondheid, cultuur en sociale integratie. Ongeveer 200 mensen werken bij Immobel. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here