Technologie maakt het mogelijk

0
204
– Cultuur zorgt dat het werkt

De coronacrisis maakt duidelijk hoe ingewikkeld het is voor bedrijven – en helemaal voor wereldbedrijven – om het werk nog voor elkaar te krijgen. De bedrijfscontinuïteit, het vermogen om kritieke taken onder alle omstandigheden uit te voeren, wordt op de proef gesteld.

De vraag dringt zich op wat er voor nodig is om de toekomst van de onderneming beter te waarborgen, wat betreft crises, maar bijvoorbeeld ook wat betreft medewerkers die van een andere generatie zijn. ‘Technologie´ lijkt misschien het antwoord, omdat dat tegenwoordig het antwoord lijkt te zijn op iedere uitdaging. Maar om een bedrijf echt toekomstbestendig te maken, is dat toch onvoldoende: technologie is een voorwaarde, maar de bedrijfscultuur bepaalt het toekomstig succes. Dat stelt Laura Butler, eindverantwoordelijk voor HRM bij Workfront work management, die dit artikel schreef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here