Verbeter de online uitstraling van je bedrijf

0
151

Eerste indrukken blijven hangen. Hoe klanten kennismaken met jouw bedrijf is heel bepalend voor het vervolg en de indruk die klanten hebben van de organisatie. Wat bij een eerste indruk goed kan helpen is de uitstraling van de website. Een groot gedeelte van het oriëntatie en aankoopproces vindt tegenwoordig online plaats. Daarom is de online aanwezigheid en uitstraling cruciaal om een goede eerste indruk achter te laten. En online begint alles met webhosting. Simpel gezegd is webhosting het huren van een stuk ruimte op het web, om bestanden en informatie op te slaan. In dit artikel lees je meer over webhosting en hoe je de uitstraling van je website verbetert.

Mogelijkheden met hosting
Wanneer je een website wilt gebruiken voor je bedrijf, begint het allemaal bij webhosting. Waar ga je alle informatie en bestanden opslaan en wie zorgt ervoor dat jouw website online blijft met goede prestaties. De mogelijkheden met webhosting zijn eindeloos. Er zijn heel veel organisaties die webhosting aanbieden met allemaal verschillende voor- en nadelen en opties. Er zijn een aantal zaken waar je aan moet denken wanneer je een website gaat opzetten. Nadat je een webhostingpakket hebt gekozen en geregeld, moet er een domeinnaam worden gekozen. Om de uitstraling van je bedrijf goed uit te dragen, is het natuurlijk verstandig om de domeinnaam herkenbaar en makkelijk te maken. Dan kunnen potentiële klanten snel de website opzoeken en krijg je meer bezoekers op je website. Deze domeinnaam kun je ook gebruiken voor het mailen van je klanten. Via email hosting zorg je ervoor dat je dezelfde domeinnaam gebruikt als e-mailadres.

Webdesign
De uitstraling van je website valt of staat met een goed webdesign. Het webdesign bepaalt hoe jouw website eruit ziet op het gebied van stijl, lettertype, kleurgebruik etcetera. Voor een goed webdesign wat volledig aansluit op de huisstijl van jouw organisatie, kun je bij een webdesignbureau aanhaken. Wil je liever zelf aan de slag en daarmee kosten besparen? Dan kun je via Wordpress vrij eenvoudig de uitstraling van je website bewerken en aanpassen. Kies een leuk thema en template voor de hele website en laat je creatieve gedachten erop los om een mooie uitstraling te creëren. Via plug-ins en widgets kun jij zo veel functionaliteiten en mogelijkheden aan je website toevoegen als je wilt. Let er wel op dat deze niet overbodig zijn; hoe meer je op de website zet, hoe groter de kans is dat de website wat langzamer wordt en minder gebruiksvriendelijk is.

Vorig artikelCtac boekt relatief forse omzetstijging en handhaaft middellange termijn verwachting
Volgend artikelPersbericht: Gawin Dapper benoemd tot CTO True

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here