Persbericht: Goed ontwerp van mobiele apparatuur belangrijk om optimaal met geavanceerde software te werken

0
21

In veel sectoren zijn de woorden ‘digitalisering’, ‘data’ en ‘AI’ hot. Softwaretechnologieën zijn een must, en de meeste bedrijven zijn bezig om hun digitale processen steeds geavanceerder te maken. Grote organisaties rollen de rode loper uit voor programmeurs en andere IT-specialisten en bieden ze massaal een contract aan. En nu de schijnwerpers zijn gericht op de software van de toekomst, is het zaak te zorgen dat deze geavanceerde software ook geschikt is voor de hardware die is ontworpen om mobiele medewerkers specifieke taken op locatie te laten uitvoeren, en die veel verder gaat dan de klassieke desktopconfiguratie. Om mobiele werkers optimaal te laten werken, is meer nodig dan enkel processorkracht en geheugen. Het eigenlijke ontwerp van de professionele devices is evenzeer van belang.

De nieuwste Toughbook S1 van Panasonic helpt bedrijven hun mobiele apparatuur naar een hoger niveau te tillen door een gebruikerservaring te bieden die volledig afgestemd is op de realiteit van het veld. Deze robuuste tablets en computers zijn ontworpen en getest voor een breed spectrum van industrieën, van veiligheids- en politiediensten die patrouilleren op straat tot technici die productielijnen controleren, van field service engineers die inspecties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren tot bouwvakkers op de bouwplaats.

Aangepaste ergonomie

Met hun gewicht van slechts 426g slagen Toughbook-tablets erin de mobiliteit van gebruikers te optimaliseren, en dankzij hun geavanceerde ergonomie zijn de tablets optimaal hanteerbaar in iedere situatie. Uiteindelijk is het de mobiele medewerker zelf die echt weet wat hij nodig heeft; Panasonic Toughbook werkt dan ook nauw samen met zijn klanten om de ergonomie van zijn toestellen aan te passen aan de werkomgevingen en -omstandigheden waarin zij werken.

Veerkracht in alle omstandigheden

Technologische apparaten voor mobiele professionals moeten bestand zijn tegen alle omstandigheden, hoe extreem ook. Denk maar aan het stof, de schokken, de hitte en de vochtigheid waarmee computers op bouwplaatsen bijvoorbeeld te maken krijgen. Toughbook-tablets zoals de S1 beschikken over een gebruiksvriendelijk, leesbaar touchscreen met een uitstekende helderheid van 500 cd/m² en een verbeterde antireflectietechnologie, die zelfs bij fel zonlicht voor een helder beeld zorgt. Het scherm kan zelfs met veiligheidshandschoenen en in de regen bediend worden. Bovendien zijn Toughbook-tablets volledig robuust, met een stof- en waterclassificatie van IP65/67, getest volgens MIL-STD-810H, en bestand tegen een val van 150 cm op beton.

Betrouwbaarheid van de batterij

Om een maximale werkduur van de batterij te garanderen – ten minste een volledige shift – en te voorkomen dat het apparaat uitvalt, is de Toughbook S1 voorzien van een eenvoudig systeem voor het ‘hot swappen’ van de batterij. Dit betekent dat het niet nodig is het werk te onderbreken om het toestel uit te schakelen, of ingewikkelde panelen te verwijderen om de batterij te vervangen. Dankzij de long-life technologie kan het toestel bovendien tot 14 uur werken op een enkele oplaadbeurt.

Voor meer informatie: www.toughbook.nl

Contact voor de pers
Voor meer informatie, beeldmateriaal of het aanvragen van een interview met Panasonic

Serge Beckers

PR-consultant
serge.beckers@wisse-worldcom.nl

+31 (0)26 443 15 23

Lisbeth Lashmana

Head of Marketing Europe
toughbook.benelux@eu.panasonic.com

+32 2 481 03 73

Over Panasonic

Panasonic is een wereldwijd toonaangevende onderneming die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor veelomvattende toepassingen op het gebied van consumentenelektronica, wonen, de autobranche en B2B-sectoren. De onderneming, die in 2018 haar 100e jubileum vierde, bestuurt 528 dochterondernemingen en 72 verbonden ondernemingen en boekte een geconsolideerde netto omzet van 61,9 miljard euro (7,49 biljoen yen) voor het financiële jaar dat eindigde op 31 maart 2020. Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarde door middel van innovatie, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Meer informatie over Panasonic: https://www.panasonic.com/global.

Panasonic Mobile Solutions Business

Panasonic’ Mobile Solutions Business is een divisie van Panasonic System Communication Company Europe (PSCEU). Met hoofdkantoor in Wiesbaden (Duitsland), helpt Mobile Solutions Business mobiele werkers om hun productiviteit te vergroten dankzij het gamma rugged TOUGHBOOK-notebooks, zakelijke tablets en handhelds. Als Europese marktleider behaalde Panasonic in 2019 een omzetaandeel van 45% voor rugged en duurzame notebooks (VDC Research, maart 2020).

Vorig artikelPersbericht: GeONE eerste M-Files Certified Delivery Partner in de Benelux
Volgend artikelMeer aanvragen voor de werkbaarheidscheques

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here