Deliverect zoekt 150 nieuwe krachten en opent innovatief kantoor in Gent

0
43

Deliverect-founders Zhong Xu en Jan Hollez

Deliverect, de Belgische FoodTech scale-up die online maaltijdbezorgers als Deliveroo en Takeaway.com via een automatisch kassasysteem rechtstreeks aan restaurants koppelt, groeit sterk en opent daarom vandaag een nieuw kantoor in Gent. Dat zal feestelijk ingewijd worden door burgemeester Mathias De Clercq.

Het kantoor wordt niet alleen een ontmoetingsplaats en hybride werkplek: Deliverect wil er regelmatig de Belgische en internationale tech- en ondernemers-community bij elkaar brengen rond inspirerende events.

“Met dit nieuwe hoofdkantoor zijn we klaar voor verdere groei”, aldus CEO Zhong Xu. “We blijven trouw aan Gent, dat voor ons alles heeft wat we nodig hebben. Het gebouw is een perfecte weerspiegeling van waar we met Deliverect voor staan: vrijheid van werken, flexibiliteit, een gezonde dosis ambitie en een internationale, diverse en multiculturele werkomgeving waarin sociale interactie de ‘driving force’ voor innovatie is.”

Daarnaast zoekt Deliverect ook personeel, zeker als je weet dat de Deliverect-technologie intussen op 13.000 locaties in 30 landen gebruikt wordt en het personeelsbestand hierdoor in drie jaar tijd naar 250 medewerkers is gegroeid. Concreet gaat de Gentse scale-up op zoek naar 150 nieuwe profielen, waarvan iets meer dan 50 in België.

Bron: Bloovi

Vorig artikelAlipay in mootjes gehakt door Chinese overheid
Volgend artikelColruyt Group zet robots in voor logistieke operaties in dochterbedrijf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here