Week van de éclair met soms leuke ontdekkingen

0
79

Tot 6 juni 2021 liep de week van de éclair, een initiatief van Puratos. Tal van Bakkers zetten hun beste beentje voor om er iets moois van te maken. In Heist-op-den-Berg pakte bakker Yves Van Bel creatief uit met aparte éclairs. Geen exotische dingen, wélélair-interpretaties van klassieke gebakjes

Yves van Bel: “ik ben vooral creatief geweest met smaken die mensen kennen van andere desserts, maar ik heb ze in de éclair-vorm gegoten. Nu heb ik een banaan, koffie en karamel, abrikoos en witte chocolade, aardbei, banana split, tiramisu, chocoladepudding, chocolade slagroom, en zelfs éclair met smarties. Mijn favoriet is framboos,” vertelt hij!

The post Week van de éclair met soms leuke ontdekkingen appeared first on B&B/P&P, Professioneel magazine voor de Belgische brood- en banketbakker, chocolatier, confiseur en ijsbereider.

Vorig artikelTotalEnergies breidt het laadnetwerk van de gemeente Amsterdam uit met 2.200 nieuwe laadpunten
Volgend artikelScheepvaartwetboek nu donderdag NIET te stemmen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here