Tony’s Chocolonely neemt de chocoladefabriek Althaea-De Laet over

0
18

ony’s Chocolonely neemt Althaea N.V. en De Laet Int. over en fuseert deze tot Althaea-De Laet Int. Met deze overname kan Tony’s zijn eigen repen produceren of, zoals het persbericht zegt, modulaire repen.

De chocoladefabriek produceerde al vanaf het begin voor Tony’s. Door het familiebedrijf over te nemen, zegt het chocolademerk echter dat het sneller kan innoveren en flexibeler kan zijn bij zijn expansie.

Het chocoladebedrijf was al enige tijd op zoek naar een geschikte partner om het bedrijf over te nemen, aangezien er binnen het familiebedrijf geen opvolger was. Nu Tony’s Chocolonely de productiefaciliteit overneemt, is de continuïteit verzekerd. De overname is ook een eerste stap naar Tony’s droom: Tony’s Chocolonely Circus. Deze fabriek zal in de komende jaren in Zaandam worden gebouwd.

Bron: FoodClicks

The post Tony’s Chocolonely neemt de chocoladefabriek Althaea-De Laet over appeared first on B&B/P&P, Professioneel magazine voor de Belgische brood- en banketbakker, chocolatier, confiseur en ijsbereider.

Vorig artikelOnline supermarkt Hopr breidt actieterrein uit en verdubbelt zijn bereik
Volgend artikelVolop zomer dankzij Tönissteiners nieuwe, frisse smaak: Exotic Fit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here