Intracto Group heeft met Internet Architects nieuwe overnameprooi beet

0
26

David De Block, CEO Internet Architect, en Pieter Janssens, CEO Intracto Group

Het Antwerpse UX-agency Internet Architects, opgericht in 2006 en vandaag met 35 digitale experts op de payroll, is de nieuwe naam die Intracto Group kan toevoegen aan de inmiddels lange lijst van overnames. Deze nieuwe acquisitie past dan ook perfect in de visie van founder & CEO Pieter Janssens om verder te groeien als geïntegreerd full-service bureau in de Benelux en sinds kort ook Scandinavië.

“De expertise van Internet Architects is vooral van toepassing ‘vooraan in de keten’. Van zodra gebruikers zich digitaal beginnen te oriënteren, zorgt het team van Internet Architects voor een frictieloze en doeltreffende ervaring”, zegt Pieter Janssens. “Het boeiende daarbij is dat ze die kennis niet enkel inzetten in B2C of B2B, want Internet Architects staat ook zéér sterk op het vlak van overheidscommunicatie. Voor zowel de Europese, federale, regionale en lokale overheden. Samen met hun willen we in die markt nog meer gaan betekenen.”

Het sowieso al uitgebreide team van Intracto Group, dat van start ging in 2005, krijgt met Internet Architects opnieuw een flinke kwaliteitsinjectie. Intussen zoekt de ambitieuze Intracto Group voor zijn activiteiten in België, Nederland en Scandinavië naar meer dan 75 versterkingen, waarvan in Antwerpen alleen al 20 vacatures ingevuld moeten worden.

Bron: Bloovi

Vorig artikelHoe deze voormalige industriële expert de zorgsector ontlast: “Onze innovaties verlichten de werklast voor verpleegkundigen en apothekers met 15 tot 50%”
Volgend artikelIntrafood:21, vakbeurs voor ingrediënten voor de voedingsindustrie, vindt plaatst op 27 & 28 oktober 2021

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here