Gents techbedrijf zoekt versterking voor zijn beleggingsapp: “We hebben de speelruimte van een start-up maar ook de middelen en omkadering van ons moederbedrijf”

0
74

Delta, het bedrijf achter de gelijknamige populaire app, combineert een jonge & hippe start-up sfeer met de historiek van een eeuwenoud kantoorgebouw. De locatie, pal in het historische stadscentrum van Gent – zelfs vlakbij selfiehotspot Sint-Michielsbrug – is meteen een van de redenen waarom het team graag naar kantoor komt. En er is nog plaats voor nieuwe collega’s!

Gents techbedrijf zoekt versterking voor zijn beleggingsapp: “We hebben de speelruimte van een start-up maar ook de middelen en omkadering van ons moederbedrijf” geschreven door Thomas Van den Elzen in Ondernemen. Tags: start-up, fintech, branded, cryptocurrency, cryptocoin, crypto, Nicolas Van Hoorde, Delta App, eToro, Delta. Bron: Bloovi

Vorig artikelSociaal onderneemster Lien Uten: “Wij geven Indiase vrouwen niet gewoon geld of voedsel, maar de tools om zelf een betere toekomst te creëren”
Volgend artikelGeavanceerd waterhergebruik bij Westvlees

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here