Architectuur en winkeldesign moet uitstralen wat je zaak voorstelt

0
74

Professor Dr. Katelijn Quartier: “Het Retail Design Lab is een kenniscentrum van de faculteit Architectuur en Kunst van de Universiteit Hasselt. Wij bestuderen hoe de klant de ruimtelijke omgeving van een winkel ervaart.

Het Retail Design Lab bestudeert perceptie, gedrag en emotie van de klant. Professor Dr. Katelijn Quartier: “Vervolgens vertalen we die kennis en die van wereldwijd onderzoek naar praktisch advies en tools die retailers helpen de klantervaring in de winkel te verbeteren.”

Onderzoekster Charlotte Beckers zegt: “Van de bakker op de hoek tot een grote keten als JBC, iedereen kan bij ons terecht voor advies. Voor elke beslissing die u als ondernemer neemt bij het inrichten van een winkel, hebben wij gidsen of tools ontwikkeld die u kunt vinden op ons online kennisplatform. Van marktanalyse tot ontwerp, concept, levering en evaluatie.”

Vorig artikelJoint venture SHV Energy en UGI International voor schoner gas
Volgend artikelFrançois Deremiens: chocolatie met naam en faam …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here