Koffie- en theehandelaar Cantata steekt de taalgrens over

0
71

De koffie- en theedetaillist Cantata opent een nieuwe winkel in het winkelcentrum van Nijvel. Dit is de eerste keer in Wallonië. Dit is de vijfde shop van het familiebedrijf, dat al sinds 1907 in Kruibeke zijn eigen koffiebonen brandt.

De winkel in Wijnegem

De winkel in Nijvel is ook de grootste, dus u vindt er een assortiment van meer dan 200 theeën en 100 koffiesoorten van over de hele wereld op een ruimte van 60 m². U kunt ook een meeneemkoffie afhalen, volgens een afhaalconcept dat met succes in Gent werd geïntroduceerd. En er is een grote selectie van geschenken en aanverwante accessoires.

Het is vermeldenswaard dat het de stad zelf was die Cantata vroeg om naar Nijvel te komen. De opkomst van het Belgische merk, dat al meer dan 300 winkels heeft in Rusland en ongeveer 30 in Frankrijk, is niet onopgemerkt gebleven.

“Elke maand krijgen wij enkele aanvragen van winkelcentra of steden”, legt Chantal Hoorens, algemeen directeur van Cantata, uit, “Corona heeft op dit gebied een bijzondere dynamiek gecreëerd. Het aantal lege winkelpanden neemt toe, waardoor de winkelcentra vragende partij worden. Dit maakt het voor ons natuurlijk gemakkelijker om te onderhandelen en betere voorwaarden te verkrijgen. Onze ambitie was om onafhankelijk verder te groeien. Met alle mogelijkheden die we hebben, is het nu of nooit. We willen deze trein niet missen.

Cantana wil een vaste waarde worden in alle Belgische winkelcentra. Na de opening van winkels in de winkelcentra van Wijnegem, Sint-Niklaas, Gent en Sint-Pieters-Woluwe, staat Nijvel op de agenda. Schaarbeek, Anderlecht, Vichte en Brussel zullen dit jaar volgen. Volgend jaar mikt de Cantate op Luik en Charleroi, en zal waarschijnlijk ook de grens naar Luxemburg oversteken.

Het bericht Koffie- en theehandelaar Cantata steekt de taalgrens over verscheen eerst op Professioneel magazine voor de Belgische levensmiddelen- of voedingsindustrie.

Vorig artikelIntuo-founders lanceren nieuwe juridische tech-disruptor⚡ Waarom Zweden zo succesvol is in het fokken van unicorns⚡Yahoo wisselt opnieuw van eigenaar
Volgend artikelMarktleider in studentenhuisvesting met een sociale missie: “De relevantie van onze studentenkamers is nooit duidelijker geweest dan tijdens de coronacrisis”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here