Slagerij Leielander in Menen bijna twee manden dicht door corona

0
62

Marnick Rousseau(54) en Martine Baute (56) van slagerij Leielander in de Bruggestraat moesten hun slagerij wekenlang sluiten vanwege een coronabesmetting. Ze raakten in februari ziek. Ook hun zoon kreeg corona. Beiden werden zwaar ziek en de slagerij moest dicht. Toen Martine in coma raakte, vreesden ze voor haar leven. Sedert 15 april is de slagerij weer open.

Marnick vertelt: “Mijn vrouw zag er helemaal niet ziek uit tot ze ‘s nachts in coma raakte. Ik belde spoed en Martine kwam in het ziekenhuis terecht. Daar werd ze in coma gebacht. Na negen dagen wilden de dokter uit de coma halen, maar dat lukte aanvankelijk niet. Ondertussen is ze weer thuis, maar nog niet in staat om te helpen. De slagerij is wél weer open. Commercieel was de afgelopen periode voor ons een ramp. Alle voedsel moest weggeooid worden. Maar het ergste was toch de gezondheids toestand van Martine. Zij kroop echt door het oog van de naald. “Ik kan niet wachten om weer klanten te bedienen,” zegt ze. Tot ze voldoende hersteld is, zal Marnick het zonder haar moeten stellen.

Vorig artikelIngka Group versnelt investeringen in de transitie naar een duurzame energievoorziening met 4 miljard euro extra
Volgend artikelRundveesector: op zoek naar duurzame alternatieven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here