Prachtige illustraties op de Easter-collection Jules Destrooper

0
41

De koekjesfabrikant Jules Destrooper heeft voor zijn paasverpakkingen de Antwerpse grafische kunstenares Inge Rylant ingeschakeld. Zij is illustrator en publiceert dit voorjaar haar vierde kinderboek, Wijze Weetjes.

De Belgische koekjesfabrikant Jules Destrooper nam Inge Rylant onder de vleugels voor de kleurrijke paascollectie “Easter Collection”. “Al van kindsbeen af wilde ik koekjesblikken illustreren. Om dat nu voor Jules Destrooper te kunnen doen, is dus een kinderdroom die uitkomt”, vertelt Inge Rylant. Wilde bloemen, kuikentjes en paashazen kleuren de pastelkleurige koekjesblikken.

Het bericht Prachtige illustraties op de Easter-collection Jules Destrooper verscheen eerst op Professioneel magazine voor de Belgische levensmiddelen- of voedingsindustrie.

Vorig artikelHet barbecueseizoen is about to begin: tijd om te grillen!
Volgend artikelKPN scherpt duurzame ambitie aan en zet in op netto geen uitstoot in de keten in 2040

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here