Meldpunt corona van Febelfin

0
87

Elk bedrijf, groot of klein, wordt op een of andere manier getroffen door de coronacrisis. Om de liquiditeitsproblemen naar best vermogen op te vangen, nam de overheid met de bank- en verzekeringswereld al uitzonderlijke maatregelen.  Maar de pandemie is nog lang niet voorbij. En veel bedrijven blijven uitstel vragen om hun kredieten terug te betalen. Of hebben nood aan financiële begeleiding. Want ondanks alle steunmaatregelen raken meer bedrijven door hun reserves. Heel wat bedrijven hebben ook nood aan een versterking van hun solvabiliteit.

BANKEN BIEDEN EXTRA STEUN

Met concrete engagementen wil de banksector de ondernemingen die financieel gezond zijn door hun liquiditeitsproblemen helpen. En op die manier onze economische welvaart verzekeren. We stellen vast dat veel ondernemers nog altijd met veel vragen blijven zitten. Op de eerste plaats kunnen zij hiervoor bij hun bank terecht. Daarenboven kunnen zij zich ook wenden tot het ‘centraal meldpunt corona’ van Febelfin, de koepel die de financiële sector vertegenwoordigt. De financiële experten van Febelfin zullen elke vraag persoonlijk beantwoorden. 

RISKEREN WE ALSNOG EEN SOLVABILITEITSCRISIS?

De experten van het VBO blijven overleggen met de overheid om de solvabiliteit van onze ondernemingen fundamenteel en structureel te versterken. De vaccinatiestrategie biedt hoop. Maar hoe krachtig is hoop zonder perspectief? Daarom hebben we vandaag nood aan een gefaseerd, haalbaar en geleidelijk stappenplan. Een plan dat moet toelaten om de economie weer veilig op toerental te brengen.

Meldpunt corona van Febelfin

Vorig artikelContactberoepen bijten iedere keer in het zand
Volgend artikelDigitaal kunstmestregister definitief goedgekeurd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here