Renault Pro+ Oplossingen op maat voor alle professionelen

0
267

Renault Pro+ is er speciaal om het dagelijkse leven van professionals makkelijker te maken, met een volledig aanbod van producten en diensten.

KANGOO Express

KANGOO Express

Hij is een echte referentie op de markt. De KANGOO Express past zich aan ieders eisen aan, met zijn 3 beschikbare lengtes (Compact, Express, Maxi), zijn diesel- en benzineversies en 3 lengtemogelijkheden in  elektrische versie (Kangoo Z.E. en Maxi Z.E.). Kangoo Express  beantwoordt aan de meest gevarieerde behoeften, met zijn 2 of 3 plaatsen vooraan en zijn diepere cabine. Zijwanden met of zonder ruiten, met of  zonder zijschuifdeur, een laadvolume van 2,3 m³ tot 4,6 m³, een  laadvermogen tot 800 kg, een nuttige laadlengte tot 2,89 m … één ding is zeker: er is ongetwijfeld een KANGOO Express die speciaal voor u  gemaakt is.
ONTDEK KANGOO EXPRESSVraag een offerte

TRAFIC

Nieuwe TRAFIC

Welk gebruik u er ook van maakt, TRAFIC gaat voor efficiëntie. Dit  dynamisch bedrijfsvoertuig heeft stevige, robuuste lijnen. Hij is  praktisch: u kan kiezen uit 2 hoogtes en 2 lengtes. Hij is vernuftig:  hij biedt de grootste laadlengte in zijn categorie. Hij is spaarzaam,  met een verbruik dat onder de 6 l/100 km blijft. En hij is slim, met een cabine die een volwaardig mobiel kantoor vormt waarin u plaats vindt voor al uw geconnecteerde tools. Met TRAFIC geniet u van concrete oplossingen voor al uw dagelijkse taken en zorgen.
ONTDEK NIEUWE TRAFICVraag een offerte

MASTER

Nieuwe MASTER

Houdt uw activiteit in dat u zware ladingen moet vervoeren over moeilijk terrein? MASTER past zich aan al uw behoeften aan, dankzij zijn verschillende aandrijf- en motorversies. Met zijn zeer lage laaddrempel maakt MASTER Traction het laden makkelijker en het transport vlotter. Hecht u meer belang aan het motorvermogen, kies dan voor de MASTER  Propulsion. Hij is in staat om de zwaarste ladingen te vervoeren (met dubbele achterwielen) en een aanhangwagen te trekken met een gewicht tot 3,5 ton, op gelijk welk terrein. Dankzij de Twin Turbo technologie zijn de MASTER motorversies zowel efficiënt als zuinig, welk model u ook kiest.
ONTDEK NIEUWE MASTERVraag een offerte

ALASKAN

ALASKAN

Breed radiatorrooster in chroom, Full LED lichtsignatuur, gesculpteerde wielkasten, gespierde flanken … de krachtige lijnen van de 4×4 ALASKAN pick-up beloven een grote robuustheid. Binnen in de dubbele cabine die 5 passagiers kan ontvangen, bieden het ergonomisch design en de vele ruimte het beste comfort. ALASKAN is een polyvalente wagen die een ton materiaal kan vervoeren. Om het laden te vergemakkelijken, kan de laadklep tot 500 kg aan. ALASKAN heeft ook het vermogen om een  aanhangwagen met een gewicht tot 3,5 ton te trekken.
ONTDEK ALASKANVraag een offerte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here